Design wordt nog sterker met een slim lichtplan voor betoverend licht. Dat is Volt, verlichting van Brandtie in een notendop.

Wij kennen de kracht van kwalitatieve LED verlichting: duurzaam, energiezuinig en de mogelijkheid tot fijnmazig maatwerk. Zo spelen wij met licht; speels, krachtig of strak omlijnd. Daarmee bepalen of versterken we de uitstraling die jij wenst. Indoor en outdoor, in signing en voor of achter wandpanelen. We toveren met kleurtemperaturen dankzij de dim to warm technology en kiezen voor koel en zakelijk als het moet, voor warm en sfeervol als het kan en alles daar tussenin als dat nóg beter aansluit. 

Volt by Brandtie combineert optimaal met jouw signing project. Maar natuurlijk kunnen we onze lichtoplossingen ook stand alone configureren, bijvoorbeeld in design armaturen. Met een goed doordacht lichtplan creëren wij de juiste sfeer, altijd. En de aansturing? Gewoon met een afstandsbediening of je eigen mobile devices.

Shine met onze verlichting.

vintage-lamp-led
lampen-in-steigerbuis
vintage-led-lamp
led-lampen
lamp-papier-karton
design-lamp
montage_plafond_2

Upgrade je kantoor met onze energiezuinige LED-panelen

Ze zijn niet alleen superhelder en sfeervol, maar besparen ook flink op energiekosten. Maak de switch naar LED voor een groenere en efficiëntere werkplek!
 

  1. Energiezuinigheid: Onze LED panelen verbruiken aanzienlijk minder energie dan traditionele verlichting, wat leidt tot lagere energiekosten.

  2. Langdurige Levensduur: Dankzij geavanceerde technologie hebben onze LED panelen een langere levensduur dan conventionele verlichting, waardoor de noodzaak voor frequente vervangingen wordt verminderd.

  3. Milieuvriendelijk: LED verlichting bevat geen schadelijke stoffen.

  4. Helder en comfortabel Licht: Geniet van helder, natuurlijk licht dat vermoeidheid van de ogen vermindert en een comfortabele omgeving creëert.

Brand los,

stel een

vraag!

letters-op-hout

Velden met een * zijn verplicht.

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.