Brandtie, dat ben ik!

Passie en vakmanschap voor elke letter. Dat is de manier waarop ik gevels, kantoorpanden, interieurs en etalageruiten een nieuw, eigentijds uiterlijk geef. Met Brandtie ontwerp, maak en installeer ik de meeste uiteenlopende signing projecten; van signing in drukke winkelstraten tot signing binnen de muren van een bedrijf.

Inleven, luisteren, vertalen en vormgeven; dat is letterlijk wat ik doe. Kenmerkend is de krachtige uitstraling en het veelvuldig gebruik van stoere materialen, zoals hout en metaal. Vanzelfsprekend is dat niet de enige keuze; ik werk met een breed pallet aan materialen, passend bij elke boodschap, budget en branche. De combinatie met verlichting bepaalt of versterkt de uitstraling die jij wenst.

Zoals de ouderwetse letterzetter een ambachtsman was, voel ik me ook. In mijn werkplaats combineer ik mijn interesse voor architectuur met mijn jarenlange kennis en ervaring in de elektrobranche en de grafische sector. Projecten ga ik van A tot Z aan; ontwerpen, creëren, uitvoeren en installeren. Korte lijnen, duidelijk afspraken en een resultaat dat telkens weer voor zich spreekt. 

Carlo de Kraker

 

Brand los,

stel een

vraag!

letters-op-hout

Velden met een * zijn verplicht.

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.