interior sign

De sfeer in een publiekelijk ruimte bepaalt hoe een bezoeker zich voelt. Een prettige ontvangst is als een eerste kennismaking. Het liefst maak je direct een goede indruk: vriendelijk, open, sfeervol. Brandtie biedt een diversiteit aan wandbekleding die de ervaringen van de bezoekers op een positief manier prikkelt. We zetten je boodschap en de uitstraling van je bedrijf of organisatie kracht bij. Sterk is ook dat de materialen voor de wandbekleding kunnen dienen als geluidsisolatie of voor het dempen van geluiden in open ruimtes. Dat kan bijvoorbeeld met behang, eco honingraatkarton en (pees)doek..
  • Textiel frame
  • Tekst op deur
  • Doek in frame kantoor
  • Gebogen textielframe
  • Peesdoek in frame
  • Wand met mos
Wij gebruiken UV inkten voor het bedrukken van onze Interior Sign oplossingen. Deze inkten zijn minder gevoelig voor zonlicht en verkleuren niet. De verlijming van het fotobehang doen we met een lijm, die een strak eindproduct garandeert. Zo is het sprankelende resultaat van vandaag ook over een aantal jaren nog even levendig en fris.

De Brandtie frames met peesdoeken, eventueel met LED light background, zijn een eyecatcher van formaat. We bieden veel mogelijkheden, elk met een hoog afwerkingsniveau. Het assortiment profielen loopt uiteen van wit, zwart en brushed aluminium tot de uitvoering in een specifieke RAL kleur.

Brand los, stel een vraag!

ADRES
Brandtie
Oostelijk Bolwerk 7
4531 GP Terneuzen
CONTACT
carlo@brandtie.nl
0115 - 700 533
Ik word klant
MEER
Brandtie is een
handelsnaam van
BeeldMerk
KvK nr: 22045203
BTW nr: NL817728077B01
Leveringsvoorwaarden
Privacyverklaring
SOCIAL MEDIA