ecosign

Direct geld besparen? Wat LED je!

Vanaf 1 januari 2023 moet elke kantoorruimte minimaal het energielabel C hebben. Overstappen op onze hoogwaardige ecosign LED panelen is op dit moment de meest voordelige investering waarmee je snel kunt verduurzamen en direct geld bespaart!

Onze ecosign LED Panelen zijn platte armaturen die gebruikt worden in kantoorruimtes, vergaderruimtes en klaslokalen. Een ecosign LED paneel vervangt de standaard TL armatuur en past in een standaard systeemplafond of kan als pendelarmatuur gemonteerd worden. Onze panelen hebben een lange levensduur, vergen minimaal onderhoud en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

De voordelen:

  • hoge lichtopbrengst en zeer lage kosten
  • binnen 3 jaar terugverdiend
  • glasheldere berekening van je besparing
  • montage in 1 dag zonder technische aanpassingen
Stacks Image 1729
Stacks Image 1716
Daarnaast hebben wij in ons assortiment diverse energiezuinige LED verlichting zoals dim to warm spots die een huiselijke, sfeervolle en warme verlichting bieden.

Foto: Een goed lichtplan in combinatie met dim to warm LED-verlichting kan een enorme meerwaarde betekenen voor je woning of winkel en kan de sfeer in één klap veranderen.

FAQ

Regelmatig krijg ik vragen over het vervangen van TL buizen door TL-LED buizen.
Graag wil ik kort en krachtig antwoord geven op deze vragen:

Ja en nee.
Bepaalde typen leveren een ‘overbrugger’ voor de starter mee zodat de TL-LED buizen in het armatuur kunnen worden toegepast. Andere typen kunnen direct worden toegepast in armaturen met een elektronisch voorschakelapparaat zonder aanpassingen.
Nee, zeker niet.
Wanneer het VSA (voorschakelapparaat) blijft zitten blijft hier spanning op staan wat altijd verliezen, onnodige storingen en warmte veroorzaakt en daarnaast extra energiekosten met zich mee brengt. Wanneer het VSA wordt verwijderd wordt het al een stuk veiliger en ga je pas besparen. Maar hierdoor vervalt de CE markering. Het armatuur zal dan opnieuw gekeurd moeten worden.
Nee.
Het TL armatuur is ontwikkeld voor TL buizen en hebben een lichtuitstraling van 360°. Wanneer de TL buis wordt vervangen voor een TL-LED buis ontstaat er een geheel andere lichtvorm. Uit onderzoek is gebleken dat de lichtopbrengst tot wel 25% kan verminderen.
Ja.
De energiekosten zullen iets zakken. Maar bij gebruik van ecosign LED panelen zullen deze energiekosten significant dalen.
Nee.
De fabrikant van het armatuur kan geen enkele garantie, claim of ondersteuning meer geven omdat het armatuur is aangepast. Hierdoor is de CE-markering vervallen en moet het armatuur opnieuw gekeurd worden. Deze keuring wordt gedaan door een geclassificeerde instelling.

LET OP! De verzekering zal bij (brand) schade door het gebruik van TL LED buizen in bestaande TL armaturen niet uitkeren.

Ik kom graag naar de demodag op vrijdag 9 juni a.s.

ADRESGEGEVENS
Brandtie

Postadres:
Rijnstraat 11
4535 GV Terneuzen

Werkplaats en magazijn:
Haarmanweg 23
4538 AN Terneuzen
CONTACT
carlo@brandtie.nl
0115 - 700 533
Ik word klant
MEER
Brandtie is een
handelsnaam van
BeeldMerk
KvK nr: 22045203
BTW nr: NL817728077B01
Leveringsvoorwaarden
Privacyverklaring
SOCIAL MEDIA